Imate pitanje? Pozovite nas +381640080002, +381648033682
Đorđa Stanojevića 11A, 11070 Novi Beograd

O nama


HEMOLUB® d.o.o. sa svojim zaštićenim brendom “HEMOLUB” nastao je 2019-e godine kao odgovor potrebama korisnika maziva i tehničkih tečnosti na regionalnom tržištu, prepoznatim od strane eminentnih stručnjaka, koji su dragocena iskustva sticali u decenijama dugom radu u vodećim mazivaškim kompanijama Srbije i regiona.

Dugi niz godina u mazivaškoj branši dešavalo se da, sa jedne strane, “veliki” proizvođači, opterećeni visokim troškovima poslovanja, vrlo često tržištu nude proizvode po neproporcionalno visokim cenama u odnosu na kvalitet dok, sa druge strane, “mali” proizvođači u borbi da zauzmu tržišnu poziciju nude svoje nekvalitetne i nepouzdane proizvode po niskim cenama. Kao posledica pogrešno postavljenih standarda dešavalo se najčešće da krajnji korisnik za uložena sredstva dobije neodgovarajući kvalitet ili da traženi kvalitet plati znatno više od njegove realne cene.

HEMOLUB® maziva i tehničke tečnosti po svom kvalitetu sadržaja, oblika i dizajna ambalaže, bezupitno zauzimaju rang premijum proizvoda, a nivo cena garantuje korisnicima najbolji odnos cene i kvaliteta. HEMOLUB® brend, oblik ambalaže i dilzajn etiketa zaštićeni su u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, kao i kod nadležnih međunarodnih institucija. HEMOLUB® proizvodi su optimalno rešenje, balans i alternativa “velikim” i “malim” proizvođačima maziva koji korisnicima obezbeđuje vrhunski kvalitet uz pristupačne cene.

Neosporan kvalitet HEMOLUB® proizvoda osiguran je u renomiranoj kompaniji HEMCO d.o.o. Beograd koja je posvećena proizvodnji i tehničko-razvojnim poslovima, dok HEMOLUB d.o.o. profesionalno obavlja komercijalno-marketinške poslove sa akcentom na prodajne i tržišne aktivnosti. Pored vrhunskog poznavanja tržišta i tržišnih potreba našeg regiona, veliki značaj ima i direktna saradnja sa najboljim proizvođačima baznih ulja (MOL) i aditiva (Lubrizol) koji dodatno garantuju sigurnost kvaliteta HEMOLUB® proizvoda. Stručan i kvalitetan kadar, posvećenost i efikasnost u radu, kao i visok stepen prilagodljivosti potrebama naših korisinika omogućuju nam da se na tržistu pozicioniramo kao konkurentan i dominantan brend.

Politika prodaje HEMOLUB® proizvoda na inostranom tržištu zasniva se na konceptu “jedna država-jedan distributer”, na negovanju i razvoju dugoročnih i pouzdanih partnerskih odnosa. Kao rezultat takvih odnosa distribuciju HEMOLUB® proizvoda danas rade prestižne distributerske firme iz regiona i zahvaljujući tome HEMOLUB® brend je lako i veoma uspešno pozicioniran na tržištu Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore a uskoro i na tržištu Makedonije, Albanije, Grčke i Libije. Ekspanzija razvoja prodaje se očekuje na domaćem tržištu i tržištu Kosova. Proizvodni program HEMOLUB® proizvoda je zaokružen, u potpunosti prilagođen zahtevima tržišta regiona, dinamičan i u stalnom je procesu širenja kako u pogledu novih proizvoda tako i u pogledu novih pakovanja.

Zadvoljstvo nam je da rastemo zajedno!


Svojim opredeljenjem da koristite HEMOLUB proizvode ukazujete nam veliku čast, a mi ćemo Vaše poverenje nastaviti da nagrađujemo proizvodima vrhunskog kvaliteta, besprekornom saradnjom i lojalnošću.

Naši partneri